Quappen

Een robuuste en compacte machine met de kenmerkende wendbaarheid en stabiliteit van Quappen. Een Quappen mini shovel is een sterke kniklader met een bijzonder groot hefvermogen. De shovel onderscheidt zich als een professional in kracht en stabiliteit. Iedere Quappen shovel is standaard uitgerust met een Euro-aansluiting en hydraulische snelwissel. Dit maakt de mogelijkheden voor aanbouwdelen zeer divers. Alle voorlader aanbouwdelen als laadbakken, palletvorken, klemmen, boren, maaiers, borstels en (zaagsel)strooibakken zijn daardoor moeiteloos aan te bouwen.

Snel en eenvoudig wisselen van werktuig.
Dankzij het hydraulische snelwisselsysteem van de shovel is aan- en afkoppelen van aanbouwdelen een fluitje van een cent. Door een KTL onderlak krijgen roest en algenvorming nauwelijks kans. De gehele mini shovel wordt ondergedompeld in deze coating. Na droging in een hete oven volgt de kleurcoating. Zowel de binnenste als de buitenste delen zijn hierdoor jarenlang beschermd.

Typen
Er zijn verschillende typen Quappen shovels leverbaar: de Q18 (1.5 ton), de Q27 (2 ton), de Q35 (3 ton) en de Q42 (3.1 ton). Laat u adviseren door J. Bisschop Mechanisatie over de Quappen die bij uw bedrijf past.